اخبار داغ

محمدرضا غلامی دبیر تشکل مجمع اسلامی دانشجویان گام دومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب گفت:

 به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه، و در واپسین روزهای سال ۱۴۰۱ اردوهای جهادی با هدف تربیت و تقویت بُعد فرهنگی […]

اشتراک گذاری
20 اسفند 1401
36 بازدید
کد مطلب : 1894

📌 به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه، و در واپسین روزهای سال ۱۴۰۱ اردوهای جهادی با هدف تربیت و تقویت بُعد فرهنگی و آموزشی دانشجویان و همچنین تأثیر ویژه امید آفرینی در بین مردم عزیز مناطق کم برخوردار شهرستان داراب برگزار شد.

وی افزود: حدود ۳۰ نفر از دانشجویان نخبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب در عرصه‌های مختلف عمرانی، مامایی، آموزش، فرهنگی، مشاوره خانواده و مهارت افزایی در جهت محرومیت زدایی روستاهای تیزاب، شمس آباد و برآب از توابع شهرستان داراب فعالیت کردند.

غلامی در ادامه گفت: احداث سرویس بهداشتی، حفر کانال آب و لوله کشی آب آشامیدنی به خانه نیازمند از مواردی بود که دانشجویان پسر در عرصه عمرانی به آن پرداختند و ۲ اصله نهال به نشان یادگار جهادگران در مساجد این روستاها غرس شد.

این فعال دانشجویی در رابطه با برنامه‌های فرهنگی و آموزشی اجرا شده نیز گفت: فعالیت‌های فرهنگی بیشتر ویژه کودکان روستاها بود که آموزش مهارت‌های اجتماعی, آموزش سرود همگانی, مسابقات فرهنگی و ورزشی و کلاس‌های تقویتی درسی و برگزاری جشن و اهدا هدایا به کودکان از جمله این فعالیت‌ها بود.

غلامی مدیرگروه جهادی انقلابیون گفت: از جمله مواردی که بشدت در این اردو مورد توجه قرار گرفت حضور مشاور ازدواج و خانواده در روستا درجهت تحکیم بنیان خانواده و افزایش آگاهی‌های فردی بود که مختص زنان روستا برگزار گردید‌.

وی با اشاره به دیگر اقدامات دانشجویان جهادگر گفت: دیدگاه‌هایی وجود دارد که وظیفه دانشجویان و به ویژه تشکل‌های دانشجویی این نیست که وارد فضای اردوهای جهادی شوند در حالی که از وظایف دانشجوی انقلابی این است که بتواند وارد عرصه حل مشکلات مردم شود و با مشکلات مردم به ویژه مستضعفین و محرومین از نزدیک آشنا بشود.

غلامی با بیان اینکه گام بعدی اردوهای جهادی دانشجویان گام دومی در طول سال نیز ادامه دارد، گفت: اردوهای جهادی با هدف امیدآفرینی قطعاً در نقاط مختلف شهرستان داراب توسط دانشجویان گام دومی برگزار خواهد شد و این اتفاقات روح دانشجو را نسبت به ارتباط سطحی، ظاهرسازی‌ها و برخی رذیلت‌های اخلاقی که ممکن است در اثر توجه اجتماعی به دانشجوی فعال فرهنگی و سیاسی اتفاق بیافتد، از گزند حفظ می‌کند و جلا می‌بخشد و قطعاً دانشجوی جهادگر تشکیلاتی با حضور خود در فضای جهادی درس اخلاص را می‌آموزد بدون آنکه معلمی داشته باشد.

🔗 مشروح خبر را در لینک زیر مطالعه کنید 👇

https://farhangi.iau.ir/tashakol/fa/news/1437/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *